Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte yüce birinci sınıf yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil tutulmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapmızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve dip dal uygulandığı kabil, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz aşkın insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya gayrı bir müstacel durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tasarlanmıştır).

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın bütün aranjör gereklilikleri içinladığından ve emniyetli bir tahliye rotası sağlamada keskin evetğundan emniyetli olurlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page