Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Sevimli Eminği Sağlama: Baplar insanoğluın muhataralı bir yerı gayrimeskûnaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar hayat eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Yangın bapları tek ivedi durumlarda binadan kaçışı uydurmak bileğil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların tasarrufı elden sadece her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını muayyen bir müddet engelleme özelliği olan Yangın Kapısı yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine denli dakika kazanmanızı katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en iyi eder politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın onat standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Bunun muhtevain de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Sessiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış Yangın kapısı istanbul bapları olarak takkadak yalnız her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere için hangi dokumalarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük Yangın kapısı istanbul fiyatı olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Report this wiki page